GUTHRIE SCOTTISH RITE FALL 2024 REUNION CLASS SCHEDULE

SATURDAY NOVEMBER 2, 2024	
Breakfast for Candidates (Snack Bar)	6:00am
Registration of Candidates	7:00
Class Intro to the SR/Indv. Pictures	7-8:00
Opening Ceremonies	8:00
Introduction to the Degrees	9:00
4° Secret Master (Guthrie- Christopher)	9:30
Break (10 Min)	10:20
*6°Confidential Secretary (OKC – Crowder)	10:30
7° Provost & Judge (Communicated)	10:45
8° Intendent of the Building (Comm.)	10:50
Break (10 Min)	11:00
9,10,11° Elu of the Nine (Western Ok- Kerr)	11:10
Break (10 Min)	11:35
14° Perfect Elu (Moore/Del City – Hanna)	11:45
LOP Obligation	12:30pm
Lunch (Dining Hall)	12:45
Candidate Education	1:45
17° Knight of the East and West (SW– Hill)	2:10
Break (20 Min)	3:00
*18° Knight Rose Croix (OKC – Sichterman)	3:20
Chapter Rose Croix Obligation	4:35
End of Degree Work - Day One	5:00pm
- •	-

Member Events during the Fall Reunion 2024

Ladies Coffee

Saturday Nov 2, 9am- Pompeiian Room (Hosted by Mrs. Cindy Manning)

Membership Committee Meeting-VIP Dining Rm

Sunday Nov 3, 11am
(All Valley Membership Reps are requested to attend)

Guthrie Education Committee Presentations Blue Room, 2d floor

Saturday 10:30am, 1:30pm & 3:00pm Sunday 10:30am

2024 Spring Class Patent Presentation

Saturday Nov. 2, at 1:30pm in the Crystal Room
All Members welcome!

Academy of Reflection – Final Stated meeting Saturday Nov 2 @ 5:30pm-Assyrian Room Meditation Sessions- Rose Room Fri 8pm, Sat 7am, 4:30pm, Sun 7am

SUNDAY NOVEMBER 3, 2024

Breakfast (Snack Bar)	6:00am
Class Elections (Egyptian Room)	7:00
19° Grand Pontiff (Comm.)	7:20
20° Master of the Symbolic Lodge (Comm.)	7:30
*21° Noachite/ Pruss Knight (Red River – Ragain)	7:40
Break (10 Min)	8:35
24° Prince of the Tabernacle (W Cen -Sheppard)	8:45
Break (10 Min)	9:35
25° Sufi Master (Comm.)	9:45
26° Prince of Mercy (Comm.)	10:00
*28°Knight Cdr of the Temple (Enid - Tipton)	10:30
Break (10 Min)	11:30
29° Scottish Knight of St. Andrew (Comm.)	11:40
Class Memorial	11:50
Lunch (Dining Hall)	12:00pm
Class Picture (Front Steps)	1:00pm
30° Knight Kadosh (OKC Team- Buswell)	1:20
Council of Kadosh Obligation	2:20
Break (10 Min)	2:30
31° Inspector Inquisitor (Norman-OKC – Cook)	2:40
Break (20 Min)	3:20
32° Master of the Royal Secret (OKC- Guerrero)	3:40
Greet New Members in Atrium	4:40pm

Passport Degrees - 6, 18, 21, 28°

Reunion Information

Breakfast will be served for Candidates in the Snack Bar Sat/Sun at 6am (Name Badge required).

Lunch Sat/Sun is in the downstairs dining hall Candidates are permitted with ticket, Members eat for \$10

Candidate Check-in

Temple Front Office Friday 2:30pm-5pm Saturday 6:30-8:00am

Candidate welcome/line up/Indv. Pictures

Saturday, 7-8:00am Egyptian Room

Opening Ceremonies Sat., 8am (Main Auditorium)
Open to all Members and Ladies

Class Elections Sun., 7am (Main Auditorium)
Class Picture Sun., 1pm (Front Steps of Temple)

2024 Spring Class Patent Presentation

Saturday Nov. 2, at 1:30pm in the Crystal Room
All Members welcome!

Degrees not performed or communicated may be referenced in the **Bridge to Light** book which is provided to all candidates at the conclusion of our Reunion Class